Kategorier
Allmänt

Så söker man arbetstillstånd

Det kan vara krångligt att söka arbetstillstånd om man inte vet hur man ska göra men om man vänder sig till någon som vet hur man gör så behöver det varken vara krångligt eller ta lång tid.

Man kanske tappar lusten att söka arbetstillstånd i Sverige när man inser att det kan ta upp till ett år innan man får besked om att det beviljats. Det är en stor sak att vänta på besked och arbetsgivaren kanske inte ens vill vänta så länge.

Lösningen är att man vänder sig till en certifierad byrå för arbetstillstånd. Eftersom det är så många som söker har Migrationsverket utfärdat certifikat till advokater så att de kan hjälpa till i processen med att söka arbetstillstånd. Det blir dessutom ett mer personligt mottagande hos en advokat och de hjälper till så att det går fortare.

En certifierad byrå för arbetstillstånd kan göra att man får besked på 10 dagar

Allt blir mycket lättare om man vänder sig till en certifierad byrå för arbetstillstånd. Där finns det personal som talar många olika språk och som har förståelse för olika kulturers förutsättningar.

Man får hjälp att fylla i och skicka in de rätta dokumenten direkt så att man slipper komplettera. De vet också hur man bäst skriver sin ansökan och de vet vad som krävs för att får arbetstillstånd i Sverige.

Om man inte uppfyller kraven för arbetstillstånd kan de avråda så att man slipper lägga onödig tid och pengar på något som inte kommer att bli av.